Skip to content

Bli med på årets Trykktanken!

Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

Bli med på Trykktanken, en intensiv utviklingsprosess på fire uker, der et tverrfaglig team utvikler ideen din mot en forretningsplan. I samarbeid med Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF og CoFounder søker vi nå spennende caser.

Retning og fart

Det velges ut fire caser til årets trykktank, cirka verdi av de eksterne timene som tilfaller hver case er 200.000 kroner. I tillegg får man som sluttresultat en solid forretningsplan, investorpitch og en grundig vurdering av om caset er liv laga.
Som idéhaver vil bedriften/gründer eie alle resultatene fra Trykktanken, og får hjelp til å sette retning og fart!

Samspill skaper vekst

KLP Trykktanken Industri 2022 støttes av Innovasjon Norge og KLP, og er et akseleratorsamarbeid mellom CoFounder, ACT – Arctic Cluster Team, Kunnskapsparken Helgeland og Mosjøen og Omegn næringsselskap. SINTEF Helgeland, Rana Utvikling og andre partnere trekkes også inn ved behov.

 

Søknadsfrist: 05.09.2022
Sted: Fru Haugans i Mosjøen (19.09, 24.10 og 25.10).

Tidligere deltakere fra Trykktanken 2020 og 2021:
Avanti Engineering As / BARE Nord / Celsa Nordic, Celsa Armeringsstål / Elkem / Miljøteknikk Terrateam / MOMEK GROUP / Prolink International / MOMEK PT MODULAR / SINTEF Norlab / Truck og Maskin / Waves of North.

Noe for deg og din bedrift? Søk her:
https://forms.office.com/r/dt0ZHb4P8z

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.