Skip to content

Kurser for ei framtid i 3D

Equinor Drift Nord er i gang med å etablere digitalt lager. Nå lanserer UiT Narvik innføringskurs knyttet til advanced manufacturing for å belyse sentrale spørsmål hos potensielle leverandører.

Mann jobber med 3D-printing.

Equinor Drift Nord er i gang med å etablere digitalt lager, som blant annet skal resultere i redusert lagring av fysiske reservedeler, samt etablerte modeller for rask produksjon av reservedeler når behovet oppstår.

Her er det en mulighet for leverandører i Nordland som allerede har, eller har planlagt å skaffe, kapasitet og kompetanse knyttet til advanced manufacturing (AM). Eksempler på dette er 3D-print i metall og polymerer, 3D-scan og 3D-design, reparasjon, etterbehandling og kvalitetskontroll.

For de som har behov for ny kompetanse på området, har UiT Narvik utviklet et to-dagers innføringskurs for å belyse sentrale spørsmål som er med i bildet ved slik avansert produksjon, for eksempel IP-rettigheter.

Kurset går av stabelen 11.-12. mai i Narvik.

Programmet ser du her: Program EVU 3 D metallprinting (002)

Sett av datoen, pris og påmeldingslink vil bli klart i nærmeste framtid!

Har du spørsmål? Ta kontakt med Bjørn Bremer ved ArcLog v/ Institutt for industriell teknologi IVT-fakultetet i Narvik, e-post: bjorn.m.bremer@uit.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.