Skip to content

Lars er vår nye økonomileder og forretningsutvikler

Vi har utvidet teamet; hils på vår nye ansatt Lars!

Vi styrker teamet med ansettelsen av Lars Egil Loe (53) i rollen som økonomileder og forretningsutvikler. Med solid erfaring innen forretningsutvikling, endringsledelse, økonomi og finans bringer Lars med seg en imponerende bakgrunn fra ulike industribedrifter.

Lars kan se tilbake på 20 års ledererfaring, hvor han har bidratt som økonomisjef i Elkem Rana og Rio Doce Manganese. Hans siste rolle var som CFO i The Coring Comany, etter å ha vært en del av ledergruppa i Momek-konsernet i hele 12 år. I Momek har han jobbet som CFO og vært med å utvikle en rekke satsninger opp gjennom årene. Han har også erfaring som daglig leder i Momek PT Modular, hvor han var ansvarlig for oppbygging og utvikling av selskapet.

Den nyansatte økonomilederen ser frem til å ta fatt på spennende utfordringer og aktivt bidra til Helgelands utvikling.

«Kunnskapsparken har nå eksistert i snart 20 år og har utviklet seg til å bli et fremtredende og kraftfullt innovasjonsselskap på Helgeland, med imponerende resultater,» sier den nyansatte Lars. «For øyeblikket er det flere spennende utviklingsprosjekter på gang, og jeg ser frem til å ta del i dette, samt bidra til å påvirke veien videre sammen med et dyktig team», avslutter han.

Monica Paulsen og Lars Egil Loe

 

 

Godt rustet til å ta del i utviklingsarbeidet

Med hans kompetanse, erfaring, og solide utdanningsbakgrunn som siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø og en MBA fra National University of Singapore, er Lars godt rustet til å ta del i utviklingsarbeidet i Kunnskapsparken Helgeland og ta ansvar for økonomi og finans i selskapet.

«Jeg kunne ikke drømt om å finne en bedre kandidat til denne stillingen», sier daglig leder Monica Paulsen. «Han har en solid leder- og økonomibakgrunn og verdier som harmonerer godt med våre», fortsetter hun. «Han er en erfaren CFO, og nå kan han også ta i bruk kompetansen på nye måter for å bidra i utvikling av både nye og etablerte bedrifter», avslutter Paulsen.

Lars Egil Loe begynte i stillingen 1. august, og vil ha sitt kontorsted på Campus Helgeland i Vekst-miljøet i Mo i Rana.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.