Skip to content

Mye mer enn motorsport

- Vi er først og fremst en arena for motorsport, men ønsker å tilrettelegge for alle som kan benytte seg av våre fasiliteter.

Arctic Circle Raceway (ACR) ligger i et gammelt dagbrudd på Storforshei, 2,6 mil nord for Mo i Rana.

-Her har det i senere år vært arrangert alt fra sykkelløp, skirenn, øvelser og kurs. Dette ønsker vi å bygge videre på, sier daglig leder Stian Gulla.

Sju lokale firma gikk tidligere i år inn på eiersiden – Rana Utvikling, Freyr Battery, Rana Gruber As, MOMEK GROUP og Haaland i Rana, samt Bodø-bedriftene Kolstad Eiendom og Nordvik. Alle ønsker å bidra til å ruste opp anlegget for framtida. Tanken arkitektur har startet arbeidet med å lage en ny situasjonsplan for området, samt tegning av nytt pitboksbygg. Lene Høgli hos Smart Løsning hjelper med finne nye løsninger for kontor, kjøkken og kafeteria.

– Vi ser lyst på framtida og gleder oss til å kunne tilrettelegge for at enda flere kan benytte seg av vårt anlegg gjennom hele året, sier Gulla.

Vi i Kunnskapsparken liker når det er full fart, og vi bistår ACR med forretningsutvikling når de nå gir gass inn i framtida.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.