Skip to content

Innovasjonslunsj på Park 22

  • Sted Park 22, Mo i Rana
  • Pris Gratis
  • Kategori Arrangement
  • Dato 12. april

Hvordan bidrar inkubatoren til vekst og utvikling på Helgeland? I løpet av lunsjen blir du bedre kjent med Kunnskapsparken Helgeland, og hvordan vi jobber mot gründere, oppstartsbedrifter og etablerte virksomheter. Vi har også med oss et knippe flotte folk som skal fortelle om hvordan de har samarbeidet med inkubatoren i løpet av sin bedrifts utviklingsløp.

Med en visjon om å «Utvikle fremtidens bærekraftige vekstbedrifter» bidrar Siva med tilskudd, kompetanse, verktøy og et nasjonalt nettverk til 35 inkubatorer over hele landet. Sivas oppgave er å bidra til at programoperatørene utvikles til relevante og sterke inkubatorer for industri og næringsliv.

Nordland Fylkeskommune har i oppdrag om å fordele SIVA-midlene gjennom næringshage- og inkubasjonsprogrammet. Midlene skal bidra til at næringshagene og inkubatorene fortsatt kan bistå bedrifter som har behov for kompetanse, nettverk og andre vekstfremmende tiltak.

I løpet av lunsjen blir du bedre kjent med Kunnskapsparken Helgeland, og hvordan vi jobber mot gründere, oppstartsbedrifter og etablerte virksomheter.
Vi har også med oss et knippe flotte folk som skal fortelle om hvordan de har samarbeidet med inkubatoren i løpet av sin bedrifts utviklingsløp.

Siste del av lunsjen vil det være mulig å snakke med våre forretningsutviklere og andre i virkemiddelapparatet.

Vi serverer lunsj, og trenger derfor at du melder deg på innen 08. april!

 

Husk å melde deg på! 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.