Skip to content

Innspillsmøte ny innovasjonsstrategi

  • Sted Mo i Rana
  • Pris Gratis
  • Kategori Arrangement
  • Dato 17. februar

Har du innspill til hvordan Nordland skal være best mulig rustet til å ta ut sitt innovasjonspotensial?

Påmelding her!

Nordland fylkeskommune trenger dine innspill til arbeidet med ny innovasjonsstrategi for Nordland. I den forbindelse inviteres du til innspillsmøte torsdag 17. februar kl. 12.00-16.00, Scandic Meyergården i Mo i Rana.

Påmeldig her.

Ønsker bred deltakelse

Fylkeskommunen ønsker næringsliv, klynger, forskningsmiljø, offentlig aktører, frivillige organisasjoner og andre interesserte på Helgeland velkommen til å delta i utformingen av innovasjonsstrategien, og dermed grunnlaget for hva fylkeskommunen skal prioritere å jobbe med de neste årene.

Innspillsmøtet blir gjennomført som en kombinasjon av presentasjoner, gruppearbeid og plenumsdebatt. Når vi registrerer din påmelding vil du få tilsendt et detaljert program for dagen.

Skal legge grunnlag for prioriteringer

– For å lykkes med det grønne skiftet og øke den regionale konkurransekraften i Nordland, er det avgjørende at næringsliv, forskningsmiljø og myndigheter spiller på lag. Det er derfor viktig at bedriftene og andre lokale krefter bidrar til utformingen av innovasjonsstrategien og legger grunnlaget for hva fylkeskommunen skal prioritere å jobbe med de neste årene.

For spørsmål, ta kontakt med Heidi Elisabeth Larsen i Nordland fylkeskommune: heilar06@nfk.no / 756 50 706.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.