Skip to content

Kræsj-kurs i EU-finansiering

  • Sted Meyergården, Mo i Rana
  • Pris Gratis
  • Kategori Arrangement
  • Dato 23. november
Meld deg på her

Jobber du i en bedrift som ikke har søkt om EU-prosjekter tidligere? Ønsker din bedrift å bli med i et prosjekt på europeisk nivå?

 

Gjennom Norges samarbeid med EU, deltar vi i en rekke EU-programmer, som gir mulighet til grenseoverskridende samarbeid og prosjekt finansiering. Bli med på denne sesjonen for å lære mer om både Interreg og de ulike mulighetene i Horisont Europa. 

Det vil bli en programvis innføring i mulighetene som finnes for nordnorsk næringsliv i de diverse EU-programmene  Interreg, Horisont Europa klynge 2 og 3 om samarbeidsprosjekter, samt Europeisk innovasjonsråd, herunder Accelerator, WomenTechEU og Eurostars.

Innledere:

  • Norges forskningsråd
  • Nordland fylkeskommune
  • EU-nettverk Nordland
  • Innovasjon Norge
  • Kunnskapsparken Helgeland og ACT-klyngen

 

Målgruppe: Lokalt næringsliv som ikke har søkt om EU-prosjekter tidligere
Arrangør: Innovasjon Norge
Medarrangør: EU-nettverk Nordland, Ranaregionen næringsforening, Kraft, Nordland fylkeskommune, Nord universitet

Tips! Det er mange spennende arrangementer denne dagen. Utnytt muligheten til å få med deg de mest matnyttige for egen del. Andre arrangementer er eksempelvis Omstilling til grønn luftfart, Reiseliv – Norges neste eksportsatsning, hvordan lykkes med ditt prosjekt? The grean deal er the real deal, og internasjonal rekruttering. Dette er bare et utvalg av de 16 arrangementene denne dagen på Meyergården.

Mo i Rana er én av tre vertskapsbyer for Nordnorske Europadager 2023, som har som mål å vekke engasjement for Europa og mulighetene som finnes for nordnorske aktører på kontinentet. Torsdag 23. november møtes vi på Scandic Meyergården for en dag full av spennende innhold og nye bekjentskaper. Hele konferansen er gratis, og du kan delta på så mange eller få sesjoner du vil!

Sees vi? Spre gjerne dette arrangementet i nettverket ditt.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.