Skip to content

Samspillkonferansen er tilbake!

  • Sted Scandic Meyergården
  • Pris 2.500 kr
  • Kategori Arrangement
  • Dato 20. april
Påmelding her!
Samspillkonferansen header

Endelig er Samspillkonferansen tilbake!
20. april i Meyergården Spektrum er det duket for Samspillkonferansen! Årets konferanse arrangeres i samarbeid mellom Nav økonomi stønad, Skatteetaten og Kunnskapsparken Helgeland. Vi inviterer bedrifter fra alle bransjer til å dele denne dagen med oss.

Det er mange ulike virksomheter på Helgeland og alle har ikke innblikk i hva alle andre holder på med. Hva er aktuelt å vite om? Hva gjør naboen? Hva slags utfordringer finnes og hvordan forbereder andre seg på framtiden?

Kjente foredragsholdere og lokale bedrifter tar plass på scenen denne dagen for å dele kunnskap og erfaringer med publikum i salen.

Dagsaktuelle temaer som psykisk helse, rekruttering, prestasjonskultur og 24-timers menneske er noen av temaene årets konferanse vil ta oss gjennom.
Gode foredragsholdere, hyggelig samvær med kjente og nye fjes, og deilig mat, legger til rette for en dag du ikke vil gå glipp av!

Vi ønsker ansatte og ledere i alle typer virksomheter velkommen til Samspillkonferansen

Påmeldingslenke

Påmeldingsfrist: torsdag 30.mars 

Muligheter for å vise seg frem på stands
Som et sidearrangement til konferansen legger vi til rette for å gi bedriftene et utstillingsvindu på «Helgeland». Med så mange deltakere, er dette en perfekt anledning til å markedsføre bedriften.

Program

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.