Skip to content

Kurs: Praktisk styrearbeid

  • Sted Campus Helgeland (3. etasje, møterom Dagbruddet), Mo i Rana
  • Pris 3 900,- inkl. lunsj
  • Kategori Kurs
  • Dato 5. september
Meld deg på her

Kunnskapsparken Helgeland er igjen klar til å arrangere kurs i praktisk styrearbeid. Kurset vil bli ledet av Bjørn Krane fra Advokathuset Helgeland, og Lars Egil Loe fra Kunnskapsparken Helgeland.

 

Denne heldagen skal det fokuseres på en kombinasjon av lover, retningslinjer og praktisk styrearbeid, samt det strategiske arbeidet som kreves av styret og dets medlemmer. Det er også viktig å understreke betydningen av god økonomistyring i styrearbeidet. Gjennomgangen vil sikre at alle deltakere føler seg komfortable med å analysere økonomisk informasjon for å kunne ta beslutninger angående organisasjonens finansielle helse.

Vi minner også om nye lovkrav om at store og mellomstore selskaper skal ha minst 40 prosent kjønnsbalanse i styret trer i kraft fra 1. januar 2024, med gradvis innføring mellom 2024 og 2028.

Dersom du har spørsmål angående dette kurset eller ønsker en skreddersydd tilpasning for din bedrift, ber vi deg vennligst ta kontakt med Lars Egil Loe.

Praktisk informasjon:

Kurslokale: Campus Helgeland (3. etasje, møterom Dagbruddet), Mo i Rana
Tidspunkt: 05. september 2024, klokken 08:30 – 15:00
Pris: 3 900,- inkl. lunsj

Meld deg på her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.