Skip to content

Møt vår prosjektleder Lillian

Møt Lilliann Sørensen - en av Kunnskapsparken Helgelands prosjektledere.  Lillian jobber på vårt kontor i Mosjøen.

Lillian Sørensen

Hva jobber du med i KPH?

Jeg jobber bare med utvikling – og det elsker jeg! Så jobber jeg som de fleste av mine kollegaer veldig bredt og variert, med aktører fra hele regionen vår, og innen de fleste bransjer. Det største prosjektet jeg har ansvar for er Arven, som skal bli et kunnskaps- og opplevelsessenter for fornybar energi og verdiskaping. Det blir et viktig samfunnsprosjekt for Helgeland, som vil bidra til å sette oss ytterligere på kartet som en viktig fornybarregion. Jeg har også ansvaret for et bedriftsnettverk med interiørbedrifter fra hele Norge, som ønsker å eksportere mer varer til Japan. Det er både spennende og lærerikt.

Faglig bakgrunn?

Jeg har en utdanning fra Forsvaret og en bachelor i internasjonal markedsføring / international business fra Handelshøyskolen BI. Så er jeg nå i innspurten av en MBA i Teknologiledelse ved Nord Universitet. Et program jeg forresten vil anbefale, til de som jobber med utvikling.

Hva brenner du for?

Samarbeid! Jeg har jo en jobb som gjør at jeg blir kjent med næringslivet i hele regionen, og de aktørene som er åpne og som samarbeider med andre har funnet ut at det er nøkkelen til suksess. Vi er jo små, både i nasjonal og internasjonal sammenheng, men sammen kan vi bli veldig sterke. Det har jeg virkelig troa på. Jeg liker ikke når folk er for navlebeskuende og tror de sitter på fasiten alene.

Hva gjør du på fritida?

Jeg er jo opprinnelig øyværing, og har hytte ved hjemstedet mitt på Brasøy i Herøy Kommune. Der har jeg et lite prosjekt sammen med mannen min, hvor vi skal forvandle en gammel tangfabrikk til en bobilcamp. Så det tar jo litt tid. Så har jeg noen høner jeg pusker litt med. Ellers er jeg veldig glad i naturen og har stort sett mine hobbyer der.

En liten funfact om deg selv?

Av og til får jeg noen påfunn som ikke alltid er like gjennomtenkt. Jeg har blant annet kjøpt 2 drektige geiter som jeg får til våren. Det gleder jeg meg skikkelig til, å få geitekillinger lekende rundt neste sommer. Så får vi se hvor mye arbeid det blir.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.