Skip to content

Styrekurs med BDO

  • Sted Mo i Rana
  • Pris 3500kr
  • Kategori Kurs
  • Dato 11. oktober
Påmelding her

Endeling kan vi arrangere kurs i styrearbeid igjen!

Kurset holdes av Heidi Thommesen, direktør hos BDO Rådgivning.

Heidi er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor og siden våren 2021 har hun jobbet med strategisk rådgivning og forretningsutvikling fra BDOs kontor i Bodø. Heidi har lang erfaring fra privat og offentlig virksomhet, herunder 15 år innen revisjon og rådgivning og 6 år i IT-næringen som daglig leder av PowerOffice AS. Hun har også jobbet i det offentlige herunder som næringssjef i Bodø kommune og avdelingsleder hos Innovasjon Norge Nordland hvor hun har engasjert seg sterkt i samfunns- og næringsutviklingen i regionen.

I dette styrekurset vil hun fokusere både på lover, retningslinjer og praktisk styrearbeid og det strategiske arbeidet som kreves av styret og styrets medlemmer. Her har Heidi lang erfaring gjennom sine ulike roller i arbeidslivet som hun vil dele med deltakerne i kurset.

Kurset foregår på Meyergården hotell

Start: 08:30

Slutt: 15:00

Pris per deltaker: 3500,-

Meld deg på her

Har du spørsmål rundt kurset eller påmelding, ta kontakt med Gøran Brede Busch.

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.