Skip to content

Bli med på årets Trykktanken!

Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

KLP Trykktanken et akseleratorprogram på 4-5 intensive uker der vi setter fart og retning på forretningsideer med et stort markedspotensial.

Programmet arrangeres av CoFounder, Arctic Cluster Team og Kunnskapsparken Helgeland, og er et samlingsbasert program.

Det starter med en KickOff-samling der vi møtes for å gå gjennom forretningsideen og -planen slik den er i dag. Sammen finner vi ut hva vi ønsker å jobbe med for å løfte casen fram mot neste samling. I mellomperioden jobbes det med de aktuelle tematikkene, og kobler på nødvendig kompetanse der det er behov.

På slutten av perioden møtes vi igjen for å ferdigstille arbeidet som presenteres for et panel. Trykktanken gjennomføres av CoFounder sammen med gode samarbeidspartnere. Målet er å bidra til at gründere og bedrifter får hjelp i tidlig fase, samtidig som CoFounder kan finne gode investeringsmuligheter.

Søk opptak innen 21. august på denne linken: https://forms.office.com/e/iSN4YfWSSr

Samlingene gjennomføres i Mo i Rana, med kickoff = 20. september, og samling = 24.-25.oktober.

Det koster ingenting å delta, men du betaler selv for reise og opphold. Når programmet er ferdig sitter du igjen med fullt eierskap til idéen og forretningsplanen – og ingen forpliktelser til de som har bidratt underveis i Trykktanken.

Om du syns dette høres interessant ut, eller vil vite mer, ta kontakt med Tuva Okkenhaug (tuva@cofounder.no) i CoFounder!

Lenke til Onepager – KLP Trykktanken 2023

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.