Skip to content

Ny komptetanse på plass

Hils på våre nyeste medarbeidere!

Nyansatte KPH høst 2021

Eldbjørg Fagerjord (f.v.), Hildrun Hope Rydsaa, Tom Petter Andreassen og Gøran Brede Busch.

Flere nye fjes er begynt hos oss i Kunnskapsparken, som nå teller 19 medarbeidere med kontorer i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund.

Hildrun Hope Rydsaa, ansatt som prosjektleder. Hun skal styrke teamet i ACT Cluster, og kommer fra stilling som prosjektleder i EKKO i NRK der hun har jobbet i over ti år. Hun er utdannet journalist fra høgskolen i Volda, men har også fag innen biologi og økologi, matematikk, kjemi og medisin fra NTNU. Sommeren 2020 fullførte hun også MBA i Teknologiledelse på Campus Helgeland.

Gøran Brede Busch, skal jobbe med prosjektet samarbeid skole og næringsliv, men primært som forretningsutvikler. Han er utdannet økonom (bachelor) fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim, og har jobbet som finansiell rådgiver i SpareBank 1 Nord-Norge i 5 år.

Tom Petter Andreassen, ansatt som prosjektleder og skal primært jobbe opp mot industri og klyngeutvikling. Tom Petters bakgrunn er blant annet utdanningen elektroingeniør og en mastergrad i ledelse og teknologi fra NTNU i Trondheim. Nettopp ACT, Arctic Cluster Team, var bakteppet for masteroppgaven hans.

Eldbjørg Fagerjord , ansatt som digital markedsfører og innholdsprodusent i Kunnskapsparken Helgeland. I 2007 var hun med på å etablere kommunikasjonsselskapet Mye i Media, der hun jobbet som prosjektleder. I 2014 etablerte hun Kroglia kulturgård som hun har drevet på fulltid fram til i dag. Hun er utdannet journalist, med bachelor i journalistikk, og har i tillegg grunnfag i Nordisk språk og litteratur og Statsvitenskap.

Alle med kontor i Mo i Rana.

Ida Glørstad Jørgensen, ansatt som prosjektleder på vårt kontor i Brønnøysund. Ida har bachelor i sosiologi og statsvitenskap, bachelor i jus og administrasjon, årsstudium i personalledelse og kompetanseutvikling og mastergrad i entreprenørskap, innovasjon og samfunn.

Nyansatt Ida Glørstad Jørgensen

Ida Glørstad Jørgensen jobber på vårt kontor i Brønnøysund.

Mål: vekst på Helgeland

Nå kan vi si at kollegiet vårt er utdannet innen teknologi, økonomi, kultur, reiseliv, organisasjonsutvikling og ledelse, klynge-, entreprenørskaps- og teknologiledelse, og journalistikk.

–  Vi tror det blir lærerikt å samarbeide med dem om videre utvikling på Helgeland. Vi har i dag 19 ansatte som jobber med kompetanse, nettverk, innovasjon og synliggjøring, med mål om å skape vekst på Helgeland. Det er samspillet mellom alle disse som bidrar til at vi kan gjøre en forskjell for utviklingen på Helgeland, sier daglig leder Monica Paulsen.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.