Skip to content

Ørjan og Gretel er de nyeste tilskuddene i Kunnskapsparken Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland har gjort to nyansettelser før sommeren. Gretel Westman (32) startet som prosjektleder og Ørjan Pettersen Sjule (41) som forretningsutvikler, begge på kontoret i Mo i Rana. 

Les nyhetssaken i avisen her

«Vi har truffet spikeren på hodet, og fått på plass to dyktige kolleger i denne ansettelsesrunden»

sier Monica Paulsen, daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland. 

 

– Det er spennende å se hvordan de bringer inn nye perspektiver, og hvor raskt de har satt seg inn i prosjektaktivitetene våre. Og så er det veldig trivelige folk, som kommer til å stå på for å bidra til utvikling på Helgeland til beste for næringslivet, avslutter hun fornøyd.

 

 

Gretel Westman

Gretel er Ytterenværing og har jobbet på Nasjonalbiblioteket de siste ni årene med blant annet IT, utvikling og digitalisering. Hun har en bachelor i Mediemanagement fra Høgskolen i Gjøvik og en master i Human Resource Management fra Griffith University i Australia.

I Kunnskapsparken Helgeland skal Gretel jobbe med rekrutteringsprosjektene Samarbeid Skole og Næringsliv og Heile Helgeland – prosjekter som begge har som mål å styrke og utvikle kompetansen på Helgeland, og å skape bolyst for både Helgelendinger og tilflyttere.

– Jeg har alltid latt meg imponere over hva de får til i Kunnskapsparken Helgeland – så å få være en del av laget er jeg stolt av. Jeg oppdaget fort at samspillet med våre partnere i arbeids- og næringslivet er avgjørende for å ha gode og aktuelle aktiviteter. For å utvikle Helgeland og byene våre må vi både dykke ned i detaljer og se på helheten; og det gjør vi best sammen! sier Gretel

 

Ørjan Pettersen Sjule

Ørjan er entusiastisk og gleder seg over sin nye jobb i Kunnskapsparken Helgeland.

– Her har jeg funnet den perfekte matchen og er stolt over å være en del av teamet, sier Ørjan.

Som nyansatt Forretningsutvikler hos KPH er Ørjan begeistret for de mulighetene og utfordringene som venter.

– Jeg er virkelig takknemlig for tilliten og sjansen til å bli en del av Kunnskapsparken. Jeg er allerede imponert over mine kolleger, det er en utrolig positiv og dynamisk arbeidskultur her, og jeg ser frem til å bidra til veksten og suksessen i både næringslivet på Helgeland og i Kunnskapsparken, forteller han.

Ørjan bringer med seg bred erfaring fra forskjellige arenaer i næringslivet. Han jobbet i mange år med prosjektledelse og salg for GE Power Norway, med forretningsutvikling i Alstom Power Norway AS samt et par år med forskningspublisering ved Universitetet i Bergen. Ørjan er utdannet ved Universitetet i Bergen der han tok en mastergrad i Media og kommunikasjon.

 

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.