Skip to content

Karrieredagen

Karrieredagen samler hvert år ca. 2000 elever og studenter fra ungdomsskolen, videregående skole og Campus Helgeland. Vi inviterer inn store og små sysselsettere fra regionen til å møte og inspirere de unge til å ta bevisste karrierevalg.

Brannmann viser frem brannmannyrket til elever på karrieredagen

Karrieredagen skal styrke de unges valgkompetanse, og sikre rekruttering til arbeidsliv og utdanningsinstitusjoner på Helgeland. Sammen med utstillerne viser vi frem Helgeland som en attraktiv bo- og arbeidsmarkedsregion for å øke sannsynligheten for at flere velger å bosette seg i regionen.

Arrangementet finner sted i januar, og har vært en årlig begivenhet siden 2012. Ta kontakt med vår prosjektleder dersom du ønsker å melde på din virksomhet eller har spørsmål angående Karrieredagen.

Karrieredagen 2021

I 2021 gjennomførte vi Karrieredagen digitalt, og satte sammen en livestream hvor elevene ble bedre kjent med bedrifter fra oppdrett, industri, kraftproduksjon, helse og offentlig forvaltning. Vi er tilbake i et fysisk format så snart det er mulig å gjennomføre, og gleder oss til å nok en gang samle elever, studenter og utstillere fra det mangfoldige arbeidslivet i regionen.

Lenke til Karrieredagen 2021

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.