Skip to content

Karrieredagen

Karrieredagen samler hvert år ca. 2000 elever og studenter fra ungdomsskolen, videregående skole og Campus Helgeland. Vi inviterer inn store og små sysselsettere fra regionen til å møte og inspirere de unge til å ta bevisste karrierevalg.

Karrieredagen skal styrke de unges valgkompetanse, og sikre rekruttering til arbeidsliv og utdanningsinstitusjoner på Helgeland. Sammen med utstillerne viser vi frem Helgeland som en attraktiv bo- og arbeidsmarkedsregion for å øke sannsynligheten for at flere velger å bosette seg i regionen.

Arrangementet finner sted i januar, og har vært en årlig begivenhet siden 2012. Ta kontakt med vår prosjektleder dersom du ønsker å melde på din virksomhet eller har spørsmål angående Karrieredagen.

Siden 2023 har vi gjennomført Karrieredagen i samarbeid med Nav og Opplæringskontoret Nord-Helgeland, og satt rekord med over 2.500 besøkende og over 70 bedrifter representert under dagen. 

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.