Skip to content

Topp stemning på Karrieredagen

Med nær 2500 besøkende og 72 bedrifter var det fult hus og topp stemning da Karrieredagen 2024 ble arrangert i Ranahallen forrige uke

Den 24. januar arrangerte vi nok en gang Karrieredagen 2024.
Gretel og Eli Anita har stått i bresjen for arrangementet fra oss i Kunnskapsparken Helgeland, og er storfornøyde med gjennomføringen.

– Det er en veldig morsom dag! Vi møter så mange engasjerte bedrifter og nysgjerrige besøkende, forteller Gretel.

 

Foto: BuildUp Helgeland

 

Både ungdomsskoleelever, videregåendeelever, studenter, foreldre og jobbsøkere kom til Ranahallen for å få innblikk i forskjellige bransjer. Nærmere 2500 besøkende og 72 bedrifter var til stede i år.

De fikk blant annet møte tømrere, økonomer, helsepersonell, Forsvaret, kommuner, universitet og industri, med mulighet til å se og prøve noe av utstyr og teknologi bedriftene jobber med daglig.

Målet er å styrke de unges valgkompetanse, og sikre rekruttering til arbeidsliv og utdanningsinstitusjoner på Helgeland.

 

Foto: BuildUp Helgeland

 

– Budskapet om en miljøvennlig messe har vi fått gode tilbakemeldinger på, og vil ta det med videre. Vi hører at det var mer interesse for å få informasjon, fremfor å samle inn flest småsaker. All ros til utstillerne som tok utfordringen på strak arm, sier Gretel.

Vi sier tusen takk for godt samarbeid til våre samarbeidspartnere NAV og Opplæringskontoret Nord-Helgeland. Takk også til SpareBank 1 Helgeland for støtte til å gjennomføre arrangementet, Restaurant og Matfag ved Poalrsirkelen videregående skole for kafédrift og lunsjservering, og Ranahallen for lån og ypperlig tilrettelegging av lokalet.

 

Foto: BuildUp Helgeland

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.