Skip to content

Vi ansetter Vilde som ny trainee

Som trainee innenfor reiseliv skal Vilde styrke teamet vårt slik at vi i enda større grad kan bidra til å ta Helgeland til nye høyder!

Vilde Johnsgård Nygaard blir ny trainee hos Kunnskapsparken Helgeland.

Vi har ansatt Vilde Johnsgård Nygaard som trainee. 26-åringen fra Tynset vil inngå i traineeprogrammet Kandidat Helgeland, hvor det tilrettelegges for et tverrfaglig nettverk med traineer fra flere virksomheter på Helgeland med ulike fagsamlinger, bedriftsbesøk, studieturer og sosiale samlinger.

Vilde Johnsgård Nygaard har en bachelor innen friluftsliv, kultur- og naturveiledning, to års utdanning innen kultur- og samfunnsfag og en årsenhet i pedagogikk. I løpet av våren fullfører hun en master innen naturbasert reiseliv fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet på Ås. Hun starter hos oss 1. juni.

Jeg gleder meg til delta i traineeprogrammet og til å bli en del av teamet i Kunnskapsparken Helgeland. Jeg er litt kjent med regionen, og ser fram til å kunne bidra til å utvikle Helgeland.

Vilde Johnsgård Nygaard

Monica Paulsen, daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland, er glad for at Vilde blir en del av teamet.– Vilde vil styrke vår satsing innen reiseliv- og opplevelsesnæringen, men vil også delta aktivt på mange av de ulike kompetanse- og utviklingsprosjektene som vi er involvert i, sier Paulsen.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.