Skip to content

Videreutdanning + jobb = muligheter

Vi har sammen med Fagskolen i Viken og EBA meglet fram studietilbud tilpasset lokalt næringsliv på Helgeland.

Fagskolen i Viken har studietilbud på plass – nettbasert med studiested Mo i Rana. Her får industrien og entreprenører tilgang til skreddersydd etter- og videreutdanning.

Sjekk ut mulighetene her:

Industriell Digitalisert Automatisering, Nettbasert: Denne utdanningen vil gi fagarbeideren kunnskaper og ferdigheter til å forbedre og drifte digitaliserte og automatiserte produksjonslinjer og til å kunne vedlikeholde disse.

Prosjektledelse for bygg- og anleggsbransjen: Dette studiet i prosjektledelse vil gjøre deg bedre rustet til å lede planlegging, gjennomføring og avslutning av bygg- og/eller anleggsprosjekter.

-Fantastisk sier daglig leder Trond Harry Hansen i MBA Entreprenør, til Rana Blad om dette tilbudet. Les saken her!

Interessesjekk!

Batterifagskolen:  her kan du finne det vi har av informasjon per dags dato, og melde interesse for å holdes oppdatert. Planlagt oppstart er i løpet av høsten 2022, med opptak fra ca. august 2022.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.