Skip to content

Service i Sentrum 2023

  • Sted Meyergården, Mo i Rana
  • Pris 1 250
  • Kategori Kurs
  • Dato 26. oktober
Meld deg på her

Foto: Max Gouchan

Vi møtes til faglig påfyll og erfaringsdeling mellom for de mange service- og kompetansearbeidsplassene vi har i regionen. Velkommen skal du være!

 

Etter mingling og enkel servering kl. 11.45, ønskes vi velkommen med et musikalsk innslag. Deretter vil vi få foredrag av Espen O. Simonsen om motivasjon, etterfulgt av en praktisk dialogkafe med temaet «Service i verdensledelse» før en kort pause.

Siste halvdel av dagen vil lokale bedrifter fortelle om deres servicearbeid, og Max Gouchan skal snakke om attraktive arbeidsplasser og trivsel for alle før vi runder av kl. 15.45.

 

Foredragsholder Espen O. Simonsen
Espen O. Simonsen bidrar med et foredrag som vil løfte selvfølelsen og inspirere! Hva får oss til å tåle, mestre, prestere og lede oss selv på en god måte? Hvordan kan vi bygge hverandre opp og spille hverandre gode?

Espen snakker om at både motivasjon, glede og energi er ferskvare. Han gir oss konkrete verktøy og øvelser for å styrke handlekraft og evne til selvtenning!

Foredraget er relevant for alle som ønsker å skape, prestere og bety noe for andre.

 

Foredragsholder Max Gouchan
Max Gouchan er opptatt av attraktive arbeidsplasser og trivsel for alle. Han er spesielt opptatt den yngre generasjonen som har vokst opp med avansert digital teknologi. Hvordan påvirker det livet, kjøpsadferd, lojalitet og forholdet mellom online og offline tjenester.

Max mener at et fremragende foredrag skal inneholde en balansert kombinasjon av underholdning, latter og læring. Han har en unik evne til å formidle kunnskap på en enkel og underholdende måte.

 

Kunnskapsparken Helgeland ønsker velkommen til årets møteplass for service-bransjen! 

 

Påmelding til Service i Sentrum torsdag 26. oktober

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.