Skip to content

Service i Sentrum 2023

  • Sted Meyergården, Mo i Rana
  • Pris 1 250
  • Kategori Arrangement
  • Dato 26. oktober

En møteplass med faglig innhold for alle ansatte i kompetanse- og serviceyrkene på Helgeland

Meld deg på her

Bli med på en fullpakket halvdag (11:45-15:45) med inspirasjon, innblikk og motivasjon!

 

Vi får høre fra energiske og humoristiske foredragsholdere. Dagens tema er:

  • Hva får oss til å prestere, og lede oss selv på en god måte? 
  • Hvordan spiller vi hverandre gode?
  • Hva mener vi er god service?
  • Hvordan jobber lokale servicebedrifter?
  • Hvordan når du ut til den yngre generasjonen? 

 

Foredragsholder Espen O. Simonsen
Espen O. Simonsen holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og prestasjon. Espen bidrar i dag med et foredrag som vil løfte selvfølelsen og inspirere! Hva får oss til å tåle, mestre, prestere og lede oss selv på en god måte? Hvordan kan vi bygge hverandre opp og spille hverandre gode? Vil du ha noen tips allerede nå kan du sjekke ut hans Instagram her. 

Espen snakker om at både motivasjon, glede og energi er ferskvare. Han gir oss konkrete verktøy og øvelser for å styrke handlekraft og evne til selvtenning! Foredraget er relevant for alle som ønsker å skape, prestere og bety noe for andre.

 

Foredragsholder Max Gouchan
Kundeservice har vært gjennom en eventyrlig reise fra fysiske brev til nåværende AI og chatbotter. Unge forbrukere og kunder, som Millennials (1981-1995) og Generasjon Z (1996-2012), utgjør en kjempestor kundegruppe. Hva ser de etter, og hva setter de pris på innen service? Hva er de nyeste forbrukertrendene?

Max har i de siste årene vært aktiv i oppstartsmiljøet og har vært involvert i flere selskaper som har rettet markedsføringen og salget spesielt mot yngre forbrukere. Han har mottatt hundrevis av 5-stjerners anmeldelser og har alltid hatt en lidenskap for fantastisk kundeservice. På ‘Service i Sentrum’ vil han tilby et lynkurs i hvordan man kan skape en ‘wow-opplevelse’ for yngre forbrukere.

Se mer om Max på hans nettside her.

 

Kunnskapsparken Helgeland ønsker velkommen til årets møteplass for service-bransjen! 

 

Påmelding til Service i Sentrum torsdag 26. oktober

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.