Skip to content

Sjarmen med skjermen

  • Sted Digitalt
  • Pris Gratis
  • Kategori Kurs
  • Dato 23. april

Har du full kontroll på Teamsmøtene, eller gruer du deg bittelitt hver gang?

Dette kurset med Inger-Gunn Sande er tilpasset presentasjon på web, og skal gjøre deltakerne tryggere og bedre i å presentere foran skjermen. Her får du praktiske tips i tillegg til grunnkurs i «vanlig» presentasjonsteknikk – pluss en øvelse underveis. Kurset varer ca. 2 timer på Teams, og skal ikke ha mer enn 10 deltakere. Kurset er tredelt – først handler det om sjarmen med skjermen, altså tips til å takle skjerm-verden best mulig (f.eks. hvordan unngå dobbelthaker 😉 ), deretter er det innhold som er i fokus – tilslutt selve gjennomføringa.

Inger-Gunn har lagd et praktisk kurs med enkelt språk som var veldig treffende og nyttig for meg som stadig oftere må levere på teams og andre digitale plattformer. Tips og triks i hvordan kommunisere bedre i den digitale verden.

Lars Nymo Trulsen, banksjef i Sparebank1 Nord-norge, Tromsø

Kurset er gratis og vi har 10 ledige plasser. Første mann til mølla!

Påmelding sendes på mail til Tone Jakobsen : tj@kph.no.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.