Skip to content

Styrekurs i Mosjøen

  • Sted VÆXT Mosjøen, CM Havigs gate 21
  • Pris 4900
  • Kategori Kurs
  • Dato 20. september
Melde deg på her

Din utførelse av arbeidet som styreleder eller som styremedlem har betydning for utviklingen av din virksomhet, organisasjon, lag eller forening.

 

Godt styrearbeid dreier seg om å forstå styrets rolle, om å forstå sitt og styrets ansvar og ikke minst om å forstå hvordan rollen skal utøves for å være til inspirasjon for daglig leder og administrasjonen på den ene siden, og være et tillitsorgan for ivaretakelse av selskapets og eiernes interesser på den andre siden.

Det hviler et stort ansvar på styret og styrets medlemmer. I utvidet forstand gjelder dette ansvaret overfor ansatte, eiere, kreditorer, samfunnet, kunder, samarbeidspartnere, myndighetene og andre interessegrupper.

 

Kunnskapsparken Helgeland ønsker å bidra til økt kompetanse i styrene på Helgeland og setter opp kurs i Mo i Rana og Mosjøen, hhv. 19. og 20. september, med Snorri Sverrisson Rasch fra BDO som faglig ansvarlig.

 

Påmelding til Mosjøen onsdag 20. september

 

 

 

Dette styrekurset setter søkelys på lover, retningslinjer og praktisk styrearbeid, og ikke minst det strategiske arbeidet som kreves av styrets representanter.

–  Snorri S. Rasch, Kontorleder i Bodø hos BDO

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.