Skip to content

Samarbeid med Helgelandssykehuset

Kunnskapsparken Helgeland vil bidra med kapasitet og kompetanse innen forretningsutvikling og prosjektutvikling for Helgelandssykehuset.

Bilde av Monica Paulsen og Rolf Skogvold foran Helgelandsykehuset

Helgelandssykehuset vil i innovasjons- og utviklingsprosjekter, benytte seg av Kunnskapsparken Helgelands inkubatortjenester, som tilbyr idé- og forretningsutvikling, prototyping, markedsanalyser, selskapsetablering, patentbeskyttelse og lisensforhandlinger.

— Helgelandssykehuset vil være en aktiv part i gjennomføring av relevante innovasjons- og utviklingsprosjekter, og vi er glade for å ha inngått et samarbeid med Kunnskapsparken Helgeland.

-Herald Reiersen , forsknings- og utviklingssjef i Helgelandssykehuset

Inkubatorkompetanse

Kunnskapsparken Helgeland vil bidra med kapasitet og kompetanse innen forretningsutvikling og prosjektutvikling for helseforetaket. De skal være en aktiv samarbeidspartner og bidra til initiering, finansiering og gjennomføring av utviklingsprosjekter, deriblant vurdere potensial for virkemidler og bistand i søknadsprosess om offentlig virkemidler for innovasjons- og utviklingsprosjekter, planlegge utviklingsprosjekter og tilby faglig kompetanse tilknyttet innovasjons- og utviklingsprosesser, sørge for bistand til forretningsmessige deler av innovasjons- og utviklingsprosjekter, f.eks. idéutvikling, markedsavklaring, risikovurdering, forretningsmodellutvikling, finansiering, forretningsplanutvikling, organisering av drift, strategiutvikling og prosjektledelse.

–          Vi samarbeider tett med aktører i alle bransjer, og den kompetansen vi har bygd opp på forretningsutvikling inn mot privat sektor har stor relevans inn mot offentlig sektor. Slike avtaler gir oss mulighet til å utvikle selskapet videre til beste for regionen. Vi vil bidra til mer innovasjon på Helgeland, og skal gjøre vårt beste for at samarbeidet med Helgelandssykehuset skal gi gode resultater sier Monica Paulsen, daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland.

–          Vi har et nasjonalt SIVA nettverk å trekke på, og kan innhente spesialkompetanse når prosjektene krever det. Vi har allerede bistått en gründer fra helseforetaket med produktutvikling, og ser fram til å utvikle flere ideer i samarbeid med Helgelandssykehuset  forteller Rolf Skogvold, inkubatorleder i Kunnskapsparken Helgeland.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.