Skip to content

Trainee-ordning for sykepleiere

Kandidat Helse er et trainee-program for å gi nyutdanna sykepleiere en god overgang fra studentlivet til arbeidslivet, slik at de blir værende lenge i yrket.

Kandidat Helse.

Søknadsfristen er 30. juni, og det er flere ledige stillinger på Helgeland.

Faglig og sosialt fokus

Lederutvikling og helsefaglig påfyll i tillegg til sosiale arrangement skal trygge deg som er nyutdanna.

– Med traineeordninga Kandidat Helgeland har vi over mange år hatt suksess med å rekruttere og stabilisere 150 nye medarbeidere i næringslivet i regionen. Nå har vi i samarbeid med flere kommuner rigga en god traineeordning for sykepleiere, sier prosjektleder Tone Jakobsen i Kunnskapsparken Helgeland.

Mentorordning

Faglige samlinger med traineene og andre ansatte, sosiale samlinger som festivaler, bedriftsbesøk og treffpunkt med andre unge, skal bidra til at sykepleiere i Kandidat Helse trives godt også utenfor jobb.

I tillegg får kandidatene tildelt hver sin mentor.

– Mentorordningen i traineeprogrammet skal gi trygghet og støtte i jobben og gjøre det mer attraktivt å jobbe i kommunene. Erfaringer fra andre traineeprogram viser at god oppfølgingen fra en mentor kan være en direkte årsak til at man velger å bli i jobben sin.

Mulighet for fast ansettelse

I første omgang lyses det ut rundt 10 stillinger, med mulighet for fast ansettelse etter endt trainee-periode.

Dette pilotprosjektet er et samarbeid mellom flere kommuner på Helgeland. I første omgang er Hemnes, Hattfjelldal, Rana, Dønna og Herøy med, og flere kommuner kan komme til.

Kandidat Helse starter opp høsten 2022.

Søk her!

Eller send lenken til noen du mener bør søke!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.