Skip to content

Vil du bidra til økt bærekraft i næringslivet?

Vi har mange spennende prosjekter og ønsker å forsterke teamet. Nå lyser vi ut nye stillinger som prosjektledere og/eller forretningsutviklere.

Rakett med KPH logo tar av bakom skyene

Vi søker prosjektledere og/eller forretningsutviklere

Kunnskapsparken Helgeland er en pådriver for økt innovasjon, bærekraft, verdiskaping og vekst. Med god forankring i næringslivet og offentlig sektor er vi posisjonert for å kunne jobbe for utvikling i regionen. Helgeland er et Norge i miniatyr med fornybar energi, industri, innovative teknologibedrifter, havbruk, landbruk, reiselivs- og opplevelsesnæring og store statlige virksomheter som leverer nasjonale tjenester.

Vår virksomhet inkluderer blant annet inkubatortjenester for oppstarts- og vekstbedrifter, forretningsutvikling for etablerte bedrifter, trainee-program, omdømmebygging, klyngeledelse, prosjektledelse, kompetansemegling for forskningsbasert innovasjon, EU-rådgivning, prosjekt- og søknadsutvikling. Vi jobber også fram utdannings- og kurstilbud, bidrar med prosessledelse og arrangerer møter, workshops og større konferanser.

Vårt totale tjenestetilbud innen kompetanse, innovasjon, nettverksbygging og synlighet styrker bedriftenes bærekraft, og bidrar til trivsel og vekst på Helgeland.

Nå ønsker vi å forsterke teamet, og inviterer deg som brenner for utvikling og som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid til å ta kontakt med oss. Vi er på utkikk etter en positiv, fremoverlent og strukturert person som har et stort hjerte for hele Helgeland.

Hvorfor bør du søke?

Hos oss blir du del av et entusiastisk team som står på for å skape vekst på Helgeland. Dersom dine verdier stemmer med våre, er du solid, synlig, samlende og skapende. Vi inngår i et nasjonalt nettverk av innovasjonsselskap og klynger, og sammen med deg og ditt nettverk kan vi utvikle bransjer, løfte regionen og bidra til økt verdiskaping. Vi er 18 ansatte i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen, Brønnøysund og Bodø. Hos oss er det korte beslutningsveier og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
Samspill skaper vekst!

Kvalifikasjoner

Du er resultatorientert og en pådriver for utvikling. Du har relevant utdanning på bachelor-, master- eller doktorgradsnivå, og gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Du er tillitsvekkende, stødig og ryddig i dialog og gjennomføring.

Du har gjerne kompetanse innen industri, teknologi, batteri, hydrogen, CCUS eller logistikk, havbruk-/bionæring eller reiselivs- og opplevelsesnæring, men kan også ha din formalkompetanse innen innovasjon, kommersialisering, bærekraft eller andre områder som er relevante for oss og for næringslivet på Helgeland.

Om Kunnskapsparken Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland er en del av et nasjonalt nettverk av innovasjonsbedrifter i SIVA-strukturen. Vi har som mål å bidra til økt bærekraft og vekst ved å koble utdanning, FoU, investorer, gründere, offentlig sektor og næringsliv. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen forretningsutvikling og inkubatortjenester, klyngeadministrasjon, regional merkevarebygging, prosjektutvikling og ledelse.

Se kontaktinfo til venstre på siden for innsending av søknad, og ta kontakt hvis du har spørsmål til utlysningen.

Søknadsfrist: 13. februar 2022.

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.