Skip to content

Bli med på digitalt gründermøte!

Inkubatorene i Nord-Norge inviterer til digitalt gründermøte med følgende tema: Styrearbeid for gründere og startups.

Styrearbeid for gründere og startups

Fredag 06. januar, klokken 08.15-09.00 arrangeres det tredje i rekken av flere digitale møter i samarbeid mellom inkubatorene i Nord-Norge. Dette møtet holdes av Kunnskapsparken Helgeland, med temaet: Styrearbeid for gründere og startups. 

Har du blitt utfordret av offentlige støtteordninger, investorer eller andre, om opprettelse av styre for din bedrift? Trenger din oppstartsbedrift egentlig et styre?

Styresammensetting er ikke det første en gründer fokuserer på i en tidlig fase av sin bedrift. Ofte ser vi at gründere har behov for støttespillere, sparringspartnere og kompetansetilførsel når viktige beslutninger skal tas for å videreutvikle bedriften sin.

Hva kan du forvente?

I dette digitale gründermøtet vil Heidi Thommesen, direktør hos BDO Rådgivning, gå gjennom viktigheten av et godt sammensatt styre og hva det kan tilføre deg som gründer. Heidi har lang erfaring fra privat og offentlig virksomhet, herunder 15 år innen revisjon og rådgivning og 6 år i IT-næringen som daglig leder av PowerOffice AS. Hun har også jobbet i det offentlige herunder som næringssjef i Bodø kommune og avdelingsleder hos Innovasjon Norge Nordland hvor hun har engasjert seg sterkt i samfunns- og næringsutviklingen i regionen.

Heidi Thommesen, direktør hos BDO Rådgivning

Foredraget vil være relevant for de som ikke har styre, skal etablere et styre, har opprettet et styre, samt de som selv sitter i et styre. Det blir også satt av tid til diskusjon og erfaringsutveksling.

Kurset foregår digitalt, delta her.
Tidspunkt: 08.15-09

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.