Skip to content

Karrieredagen 2023

Karrieredagen samler hvert år ca. 2000 elever og studenter fra ungdomsskolen, videregående skole og Campus Helgeland. Vi inviterer inn store og små sysselsettere fra regionen til å møte og inspirere de unge til å ta bevisste karrierevalg.

Kunnskapsparken Helgeland og NAV Rana, her ved: Eli Anita Åstrøm, Vilde J. Nygaard og Gøran B. Busch v/KPH, og Kristin Osmo og Hogne Haugjord v/NAV.

18. januar 2023 går Karrieredagen av stabelen! Etter et par år med avlysninger og alternative løsninger er det gøy å endelig kunne invitere elever fra grunnskole, videregående og høyere utdanning tilbake til Ranahallen!

Nytt av året er at vi har slått oss sammen med NAV, som i mange år har arrangert jobbmessen for arbeidssøkende – Hvorfor jobbe på hver sin kant når vi kan gjøre dette sammen?

I løpet av dagen får elever, studenter og arbeidssøkende møte rundt 60 bedrifter og organisasjoner og lære mer om yrkesmulighetene på Helgeland. Målet er å  styrke de unges valgkompetanse, og sikre rekruttering til arbeidsliv og utdanningsinstitusjoner på Helgeland.

På Karrieredagen får en blant annet møte tømrere, økonomer, frisører, Forsvaret, kommuner og universitet. Det blir en helt egen gate med utstillere som søker ansatte og ferievikarer, og det blir mulighet til å se og prøve noe av utstyr og teknologi bedriftene jobber med daglig.

Helgelandssykehuset stilte med ambulanse på Karrieredagen 2016

Vi ser fram til en dag full av aktivitet og inspirasjon!

Karrieredagen er et samarbeidsprosjekt mellom Kunnskapsparken Helgeland, NAV Rana og Opplæringskontoret Nord-Helgeland.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.