Skip to content

Kurs i maskinlæring med Axbit

Kurset gir praktisk innføring i maskinlæring med fokus på industrielle anvendelser, men også noe teori

Anders Granskogen Bjørstad

Maskinlæringsfeltet beveger seg fort

Vi svarer på interessen fra våre samarbeidspartnere og tilbyr nytt kurs med Anders Granskogen Bjørnstad fra Axbit, den 29. -30. november i Campus Helgeland.

Anders er leder for IoT og Maskinlæring i IT-selskapet Axbit AS i Ålesund. I tillegg til at han er spesialist på vitenskapelig programvareutvikling og maskinlæring, er han en solid pedagog. Han har bred erfaring fra programmering, skytjenester, web-apper og databaser. Budskapet fra Anders er at vi burde ha god kunnskap og begrep om maskinlæring som et verktøy. Maskinlæring som verdiskapende verktøy skal verken undervurderes eller overvurderes.

Innhold i kurset

Kurset går over to dager og er delt mellom forelesning, praktiske kode-øvelser og diskusjoner. Årets utgave av kurset omfatter;

  • Intro til maskinlæring
  • Hva er dype nevrale nett, hvordan jobber vi med data
  • Maskinlæring og kodeøvinger med Python og Notebooks
  • Sensordata og tidsserier – prediktivt vedlikehold
  • Bildebehandling for industriell QA
  • Intro og eksempelbruk av Large Language Models som ChatGPT
  • Hvordan introdusere, produksjons-sette og vedlikeholde maskinlærings-baserte løsninger

 

Målgruppe

Kurset retter seg mot ingeniører og utviklere, automasjonsingeniører, datainteresserte teknikere, ledere og forretningsutviklere

Anders setter gjerne av tid til dialog rundt praktiske case, og dersom dere vil løfte fram noen utfordringer, er det fint om det fremgår i påmeldingen.

Påmelding her

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.