Skip to content

Stinn hall på Karrieredagen

Etter et par år med avlysninger og alternative løsninger var det gøy å endelig kunne ønske elever fra grunnskole, videregående og høyere utdanning tilbake til Karrieredagen igjen.

Gøran  og Vilde har stått i bresjen for arrangementet fra oss i Kunnskapsparken Helgeland, og de er storfornøyde med gjennomføringen. Karrieredagen gikk av stabelen 18. januar.

– Det er utrolig gøy å høre på alt livet i hallen, sier Vilde.

Både ungdomsskoleelever, videregåendeelever, studenter, foreldre og jobbsøkere kom til Ranahallen for å få innblikk i forskjellige bransjer. Rundt 2.300 elever og rekordmange bedrifter var til stede i år.

De fikk blant annet møte tømrere, økonomer, frisører, Forsvaret, kommuner, universitet og industri, med mulighet til å se og prøve noe av utstyr og teknologi bedriftene jobber med daglig.

Målet er å styrke de unges valgkompetanse, og sikre rekruttering til arbeidsliv og utdanningsinstitusjoner på Helgeland.

– Det er 73 utstillere, representert ved 320 ansatte. Dette er en god møteplass for unge som søker inspirasjon og potensielle arbeidsgivere, forteller Busch.

Vi sier tusen takk for godt samarbeid til våre samarbeidspartnere NAV og Opplæringskontoret Nord-Helgeland. Takk også til SpareBank 1 Helgeland for støtte til å gjennomføre arrangementet, og Ranahallen for lån og ypperlig tilrettelegging av lokalet.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.