Skip to content

Norsk Opplevelses-konferanse til Rana

Norsk Opplevelseskonferanse er en møteplass for nettverksbygging og nytenking. 2.-3. november arrangeres den endelig i Mo i Rana.

Nordlys Snefjellet fra Media nordnorge

Foto: Simon Fossheim

Arrangøren Innovative Opplevelser har et særlig fokus på å utnytte den lokale kompetansen; både på og bak scenen. Så også her i Mo i Rana, og dette er et program med aktører vi kan være stolte av!

Stjernelag

Det samarbeides godt med Arctic Adventure Hub, et bedriftsnettverk med rundt 15 svært engasjerte aktører innen både reiseliv- og kulturnæringen samt tilknyttede næringer. For å nevne noen:

Scandic Hotel Meyergården er selve konferansehotellet.
Nordland Vitensenter, som sammen med Helgeland Museum avd. Rana utvikler et nytt lunsjkonsept for bedriftsmarkedet.
Visit Plura ved Ina Trælnes står på scenen som foredragsholder.
Rana Utvikling og Visit Helgeland har sammen med Helgeland Transportservice utviklet en opplevelse i Mo Industripark kalt «Powered by Mo i Rana».
Nordland Teater inviterer til «Gjensynstreff», i tillegg til mange andre lokale aktører som bidrar i planleggingen og som vertskap under konferansen.

Sjekk programmet

Oppdatert info og det spennende programmet finner du på https://norskopplevelseskonferanse.no.

Norsk Opplevelseskonferanse er et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og Reis Nord.

Reis Nord har som formål å bidra til en bærekraftig og konkurransedyktig reiselivs- og opplevelsesnæring i Nord-Norge. ReisNord er et prosjektsamarbeid med oss i Kunnskapsparken Helgeland, Kunnskapsparken Bodø, Egga Utvikling og reiselivsklyngene Arctic 365 og Innovative Opplevelser 2.0.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.